Written by in bloggjanuar 23rd, 2012

Vi har nå gleden av og ha lansert nye nettsider for AppleRep. Her vil ha mulighet til og bestille reparasjon av din iPhone, samt bestille deler for den som kan utføre arbeid selv. Vi selger også tilbehør for iPhone, og kommer opp med gode tilbud her fra tid til annen. Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, vil du få informasjon og tilbud fra AppleRep, før alle andre.
Som tillegstjenester kan vi blandt annet tilby JailBreaking av iPhone, feilløsning osv. Vi har også en FAQ side, som viser de mest vanelige spørsmål og svar innen for iPhone. Sjekk ut de nye sidene, og husk og sjekk oss ut på Facebook og Twitter.


Tags: , , , , , , , , , , ,

One Response to “Nye Nettsider Lansert!”

  1. Reply
    april 5th, 2012

    Shannon

    This is cool!

It's Your Turn. Say Something!

Latest News From AppleRep

Nye Nettsider Lansert!

januar 23rd, 2012
Written by

Endre farge på iPhone?

januar 23rd, 2012
Written by

Ønsker du reparasjon av iPhone/iPad/iPod/MacBook? Bestill reparasjon her!

Lik vår Facebook side! Få tilbud og nyheter hver uke!     Read More »